مراکز خدمات درمانی جهت زدن سرم در منزل، اقدامات ویژهای را انجام میدهند تا این کار با ایمنی و کیفیت بیشتری انجام شود. این اقدامات عبارتند از:
- ارزیابی بیمار: قبل از شروع تزریق سرم، بیمار توسط یک پزشک یا پرستار ارزیابی میشود تا مطمئن شوند که این روش درمانی برای بیمار مناسب است.
- آموزش به بیمار و خانواده بیمار: به بیمار و خانواده بیمار نحوه مراقبت از ناحیه رگ گیری و نحوه تشخیص و درمان عوارض احتمالی آموزش داده میشود.
- استفاده از تجهیزات و لوازم استریل: برای تزریق سرم در منزل، از تجهیزات و لوازم استریل استفاده میشود تا از عفونت جلوگیری شود.
- نظارت بر بیمار: در طول تزریق سرم، بیمار تحت نظارت پرستار قرار میگیرد تا در صورت بروز هرگونه مشکل، اقدامات لازم انجام شود.
اقدامات ویژه مراکز خدمات درمانی جهت زدن سرم در منزل به شرح زیر است:
-
ارزیابی بیمار: قبل از شروع تزریق سرم، بیمار توسط یک پزشک یا پرستار ارزیابی میشود تا مطمئن شوند که این روش درمانی برای بیمار مناسب است. این ارزیابی شامل بررسی موارد زیر است:
- تاریخچه پزشکی بیمار
- وضعیت سلامت عمومی بیمار
- وجود هرگونه بیماری یا عارضه پزشکی
- حساسیتهای بیمار

-
آموزش به بیمار و خانواده بیمار: به بیمار و خانواده بیمار نحوه مراقبت از ناحیه رگ گیری و نحوه تشخیص و درمان عوارض احتمالی آموزش داده میشود. این آموزشها شامل موارد زیر است:
- نحوه شستشوی صحیح دستها
- نحوه بررسی ناحیه رگ گیری
- نحوه تشخیص و درمان درد، کبودی، خونریزی و عفونت
-
استفاده از تجهیزات و لوازم استریل: برای تزریق سرم در منزل، از تجهیزات و لوازم استریل استفاده میشود تا از عفونت جلوگیری شود. این تجهیزات و لوازم شامل موارد زیر است:
- سرم
- سوزن یا آنژیوکت
- سرنگ
- نوار چسب
- دستکش
- الکل یا محلول ضدعفونی کننده دیگر
- پنبه
-
نظارت بر بیمار: در طول تزریق سرم، بیمار تحت نظارت پرستار قرار میگیرد تا در صورت بروز هرگونه مشکل، اقدامات لازم انجام شود.این نظارت شامل موارد زیر است:
- بررسی علائم حیاتی بیمار
- بررسی ناحیه رگ گیری
- بررسی وضعیت بیمار
مزایای تزریق سرم در منزل عبارتند از:
- راحتی بیمار: بیمار میتواند در منزل خود و در محیطی آشنا، تحت درمان قرار گیرد.
- کاهش هزینهها: هزینه تزریق سرم در منزل، کمتر از هزینه تزریق سرم در مراکز درمانی است.
- کاهش خطرات: تزریق سرم در منزل، توسط یک پرستار آموزش دیده انجام میشود و احتمال بروز عوارض کاهش مییابد.
معایب تزریق سرم در منزل عبارتند از:
- نیاز به پرستار آموزش دیده: تزریق سرم در منزل، باید توسط یک پرستار آموزش دیده انجام شود.
- عدم دسترسی به تجهیزات پیشرفته: ممکن است مراکز خدمات درمانی در منزل، به تجهیزات پیشرفته مانند دستگاه مانیتورینگ بیمار دسترسی نداشته باشند.
جمعبندی
تزریق سرم در منزل، میتواند یک روش درمانی ایمن و موثر باشد. با این حال، انجام این کار باید توسط یک پرستار آموزش دیده انجام شود تا خطرات احتمالی کاهش یابد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر